Moderní prostory pro rozvoj podnikání

Kanceláře k pronájmu

Coworkingový Open Space

Prostory pro eventy

V xPORT Business Hubu si vyberete plně vybavenou soukromou kancelář o rozloze od 23-58 m², která se stane příjemným zázemím pro vaši firmu. Získáte tak nejen prostory, ale i skvělé služby a mnoho kontaktů. 

Připojte se k naší komunitě a začněte tvořit svůj příběh. Ať už hledáte místo pro každodenní úkoly, prostory pro meetingy s klienty nebo inspirativní prostory pro rozvoj vašich nápadů, u nás najdete vše, co k tomu potřebujete. 

Vždy se snažíme najít tu nejlepší variantu pro obě strany. K dispozici máme nejen zasedací místnosti a kanceláře, ale i přednáškovou místnost s větší kapacitou, coworkingový Open Space, odpočinkovou místnost Chill Out Zone a další společné prostory.

Služby recepce

Recepce je k dispozici každý den od 8:00 do 18:00. Převezmeme Vám balíčky, vytiskneme, co bude potřeba a ještě se na Vás hezky usmějeme. Kromě toho pro Vás máme připravený Red Bull zdarma a v létě se můžete osvěžit zmrzlinou.

Office as a service

Mít vlastní prostor a nezdržovat se problémy mimo Váš nabitý kalendář? O úklid, funkční internet, dostatek kafe nebo papíru v tiskárně se postaráme my, zatímco vy se budete věnovat svému businessu.​

Conference rooms

Pokud potřebujete klidné místo na soukromý hovor anebo schůzku, můžete využít jeden z našich jedenácti call-roomů a pěti zasedaček.

Startupová komunita

Budete jiným firmám dostatečně blízko na to, abyste měli s kým zajít na oběd, zahrát si fotbálek nebo grilovat na terase, ale zároveň budete mít vlastní kancelář a prostor, kde Vás nikdo nebude rušit při práci.​

Reprezentativní prostory​

Mít vlastní prostor a nezdržovat se problémy mimo Váš nabitý kalendář? O úklid, funkční internet, dostatek kafe nebo papíru v tiskárně se postaráme my, zatímco vy se budete věnovat svému businessu.​

Přístup 24/7​

Pracujete přes víkendy nebo ve večerních hodinách? To vůbec nevadí! Do své kanceláře máte přístup 24/7.​

Kanceláře k pronájmu jen 15 minut od centra

Nenabízíme jen kanceláře, ale i inspirativní prostředí pro rozvoj vašeho businessu.

V xPORT Business Hubu si vyberete plně vybavenou soukromou kancelář o rozloze od 23-58 m², která se stane příjemným zázemím pro vaši firmu. Získáte tak nejen prostory, ale i skvělé služby a mnoho kontaktů. Pod jednou střechou totiž budete s několika firmami a startupy, které rády sdílejí svoje zkušenosti, drive i dobrou náladu.

Kanceláře jsou vhodné nejen pro technologické firmy, startupy, agentury a jednotlivce, ale také pro již zaběhnuté inovativní firmy, které chtějí pracovat v komunitě nadšených startupistů.

Perseus​

29 m2

Herkules

34 m2

HYDRA

29 m2

Area 51

25 m2

Coworkingový Open Space

Kde každý stůl má svůj příběh. Připojte se k naší komunitě a začněte psát ten váš.

Naše coworkingové prostory nejsou jen místo k práci. Je to místo, kde se propojují myšlenky a inspirace a stanete se součástí komunity stejně smýšlejících lidí. Připojte se k naší komunitě a začněte tvořit svůj příběh. Ať už hledáte místo pro každodenní úkoly, prostory pro meetingy s klienty nebo inspirativní prostory pro rozvoj vašich nápadů, u nás najdete vše, co k tomu potřebujete. 

4 000 Kč/měs

Prostory pro eventy

Hledáte místo, ze kterého sálá kreativita?​

Prostory xPORT Business Hub disponují přibližně 2000 m2 nově zrekonstruovaných prostor. Výběr konkrétních místností se vždy odvíjí dle typu akce a kapacitních a dalších požadavků. Vždy se snažíme najít tu nejlepší variantu pro obě strany. K dispozici máme nejen zasedací místnosti a kanceláře, ale i přednáškovou místnost s větší kapacitou, coworkingový Open Space, odpočinkovou místnost Chill Out Zone a další společné prostory.

Prostory v xPORTu se hodí pro nejrůznější typy akcí.

Call room pro 2 lidi

250 Kč/hod
1 500 Kč/den

Zasedačka pro 4 lidi

300 Kč/hod
2000 Kč/hod

Zasedačka pro 10 lidí

500 Kč/hod
3000 Kč/den

Velká místnost s data projektorem až pro 30 lidí

1 000 Kč/hod
6 000 Kč/den

Open Space s
data projektorem a terasou
až pro 40 lidí

2000 Kč/hod
12000 Kč/hod

Chill Out s
data projektorem
až pro 30 lidí

1000 Kč/hod
6000 Kč/den

Galerie prostor

Reference

Začínali jsme se dvěma místy v open-spacu, potom jsme šli do vlastní kanceláře a nyní jsme se přestěhovali do vyššího patra. Za celou dobu jsme se nesetkali v xPortu s ničím, co by nás nutilo hledat jinde. xPort se nám přizpůsobil od velikosti skoro freelancera až po agenturu. Zároveň tady panuje parádní prostředí, je tu skvělý personál a pořádají se komunitní akce/přednášky. K tomu všemu tu je fotbálek, klouzačka, chill zóna, terasa... je to radost!
Štěpán Váňa
ATMT
Díky skvělému zázemí, které nám xPORT VŠE poskytuje, se můžeme od doby, co jsme jeho součástí, naplno věnovat našemu rozvoji a obchodním aktivitám. Za xPORTem se skrývá tým skvělých a ochotných lidí, kteří jsou vždy připraveni nabídnout pomocnou ruku a naslouchat našim potřebám, za což jsme velice vděční. Všem tyto prostory vřele doporučujeme.
David Pillar
Spectrasol
V xPORTU jsme vyrostli, a už roky zůstáváme kvůli stále skvělému týmu, který za ním stojí. Prostory nabízí vše co potřebujeme - vlastní kanceláře, meetingovky, i prostory k odpočinku a zábavě. Za nás 10/10!
Jana Michelová
Salesdock
V #ROIER jsme stále startup. Kancelář máme v xPORT Business Accelerator VŠE a musím říct, že jsme tu moc spokojení. Prostředí je jednak blízké naší firemní kultuře, zároveň to samozřejmě bereme jako optimalizaci. Peníze raději investujeme do marketingu, IT nebo do úrokové sazby pro naše investory.
Honza Běhounek
ROIER
V xPORTu nám pomohli dostat se z naivní fáze “pořádně nevíme, co děláme” do stavu, kdy s námi diskutují investoři.
Marek Dudáš
Contextminds
Při zakládání firmy ti můžou dobře poradit jen ti, kteří si prošli podobnou cestou. xPORT je právě to místo, kde na takové lidi narazíš.
Matouš Kučera
AMIO

Často kladené otázky

Ano, pro návštěvy je parkování zdarma. Pokud u nás chcete parkovat pravidelně,  je to možné za příplatek.

Ano, ale kromě adresy je potřeba zadat taky xPORT, aby nás kurýr nehledal. 

Přímo v budově je menza, kde si dáte oběd do 120 Kč, mimo to se tu nachází několik restaurací v dochozí vzdálenosti do 10 minut. 

Recepce funguje  v pracovní dny od 8:00-18:00 hod. V případě členství v xPORTu máte přístup 24/7.

Tramvajová zastávka Strážní je vzdálená 4 min chůze. 

Ano. Náš areál nabízí hřiště na volejbal, tenis, fotbal, basketbal a workout.

Kontaktujte nás

xPORT Business Accelerator

Jeseniova 2769/208
130 00 Praha 3 

IČO: 61384399
DIČ: CZ61384399

Vysoká škola ekonomická v Praze

nám. W. Churchilla 1938/4
130 67 Praha 3 – Žižkov

IČO: 61384399
DIČ: CZ61384399

Kontakty

Telefon: +420 224 09 25 25
E-mail: recepce.xport@vse.cz

Provozní doba: 24/7

Recepce:
Po – Pá: 8:00 – 18:00

Sledujte nás

Kontakty

Tereza Bendová

CEO xPORT Business Accelerator

Telefon: +420 733 574 470

E-mail: tereza.bendova@vse.cz

Ema Kuhajdová

Marketing & PR Manager 

Telefon: +420 608 254 928

E-mail: kuhe02@vse.cz

Filip Mareček

Front Office Manager

Telefon: +420 725 550 026

E-mail: fphfila@seznam.cz

Jakub Stránský

B2B Incubation Program Manager

Telefon: +420 734 327 821

E-mail: jakub.stransky@vse.cz

Kontakty

Tereza Bendová

CEO xPORT Business Accelerator

Telefon: +420 733 574 470

E-mail: tereza.bendova@vse.cz

Filip Mareček

Front Office Manager

Telefon: +420 725 550 026

E-mail: fphfila@seznam.cz